Entré trafikskola i Malmö

Kör Säkert mot Frihet

Entré Trafikskola

Sikta mot körkortet med vår trafikskola i Malmö! Experthandledning, moderna bilar och säkerhet i fokus. Börja din resa mot framgång idag!

Entré Trafikskola i Malmö har sedan sin etablering 2011 konsekvent strävat mot att bli den bästa trafikskolan i Malmö. För att uppnå detta mål ställer vi inte bara höga krav på våra trafiklärare, utan även på våra studielokaler, fordon, säkerhetsaspekter, miljöinitiativ och framför allt den pedagogik som vi tillhandahåller.

Vår pedagogik är utformad för att göra inlärningen av teori och praktik snabbare, enklare och roligare.

 

Dessutom ger vi våra elever möjlighet att själva hantera bokning och avbokning av körlektioner genom teoricentralen.

De kan även följa hela sin förarutbildning via ett personligt konto, där handledare också kan följa elevens framsteg.

Trafikskolan är centralt belägen i Malmö, intill Entré-köpcentret vid Värnhemstorgets busstation. Våra övningsområden är nära till hands, vilket effektiviserar körlektionerna.

Entré Trafikskola erbjuder utbildning för B-behörighet och regelbundet arrangerar handledarkurser i Malmö för dem som vill börja övningsköra.

Vi har fem välutbildade trafiklärare, som är erfarna och vänliga och som ser fram emot att hjälpa dig att få ditt körkort. Oavsett om du söker en hel eller del av utbildningen, eller om du bara vill göra uppkörningen som privatist, kan vi på Entré Trafikskola i Malmö definitivt hjälpa dig!

Entré Trafikskola i Malmö är självklart också medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund, vilket är en trygghet för dig som kund. Du kan läsa mer om STR och vad det innebär på www.str.se

Entré Trafikskola

Vi hälsar dig varmt välkommen till Entré Trafikskola i Malmö.

Kontakta Entré Trafikskola i Malmö för att få personlig vägledning och påbörja din resa mot körkortet.