Arbeta hos oss

Bli en del av vårt team på Entré Trafikskola!

Välkommen till Entré Trafikskola - där din karriär tar fart!

Hos Entré Trafikskola strävar vi efter att inte bara utbilda förare, utan att också forma dem till säkra och ansvarsfulla trafikanter. Vi är mer än bara en arbetsplats – vi är en gemenskap av dedikerade individer som brinner för att göra skillnad.

Varför arbeta hos oss

  1. Passion för säkerhet: Vi har en stark passion för trafiksäkerhet och är fast beslutna att göra vårt samhälle säkrare genom att utbilda förare på ett kvalitativt och engagerande sätt.

  2. Möjligheter till utveckling: Hos oss får du inte bara en jobbtitel – du får möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt. Vi investerar i våra medarbetare genom kontinuerlig träning och utbildning.

  3. En positiv arbetsmiljö: Vi värdesätter en positiv och inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och uppskattade. Vi tror på att skapa en atmosfär där alla kan blomstra och bidra till vår gemensamma framgång.

Lediga tjänster:

Just nu söker vi passionerade och engagerade trafiklärare att fylla flera spännande roller hos oss. 

Bli en del av vårt team:

Om du delar vår passion och är redo att göra skillnad, då är du precis den vi letar efter! Gör din ansökan idag och låt oss tillsammans forma framtidens förare på Entré Trafikskola.