Entré Trafikskola


Entré Trafikskola i Malmö har sedan starten 2011 arbetat oförtrutet med att nå målsättningen att bli bästa trafikskola Malmö. För att lyckas med det ställer vi inte bara alltid mycket höga krav hos lärarna på körskolan i Malmö, utan även på våra studielokaler, fordon, säkerhetsaspekter, vårt miljötänkande och inte minst på den pedagogik som du får tillgång till genom oss. En pedagogik utvecklad för snabbare, enklare och även roligare inlärning av teori såväl som praktik.

Varmt välkommen till Entré Trafikskola Malmö

Dessutom har elever som kör hos oss också möjlighet att själva boka och avboka körlektioner via elevcentralen och dem kan ta del av hela deras förarutbildning via ett eget konto, handledare kan då också ta del av elevens utveckling.

Trafikskolan ligger centralt i Malmö intill köpcentret Entré, vid Värnhemstorgets busstation. Entré Trafikskola i Malmö har övningsområden på nära avstånd vilket effektiviserar körlektionerna. På Entré trafikskola i Malmö har vi för närvarande endast utbildning för B- behörighet och ordnar regelbundet handledarkurs i Malmö för dig som vill börja övningsköra.

Vi har idag 5 välutbildade, erfarna och framförallt mycket trevliga utbildare som ser fram emot att hjälpa dig med ditt körkort. Oavsett om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Entré Trafikskola i Malmö definitivt hjälpa dig!

Entré Trafikskola i Malmö är självklart också medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund, vilket är en trygghet för dig som kund. Du kan läsa mer om STR och vad det innebär på www.str.se

Vi hoppas att du hittar den information du söker här på våra sidor. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss om det är någonting du undrar eller funderar över.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Entré Trafikskola i Malmö.