Regler och Villkor på Entré TrafikskolaVi vill gärna uppmärksamma dig på våra regler för betalning och avbokningar hos oss. Reglerna innebär att du i likhet med alla andra är införstådd med våra villkor på trafikskolan.


Regler och villkor

Betalning och återbetalning


- All betalning skall ske i förskott

- Det ligger på elevens ansvar att hålla ordning på hur många körlektioner som har körts och hur många som är kvar på paketet man köpt.

- Paketpriserna gäller endast vid förköp, detta gäller även våra 10 paket.

- Vid köp av enstaka körlektioner betalas varje enskild körlektion före körningen.

- Alla våra paket är giltiga i 1 år från inköpsdatum. Presentkorten är giltiga i 1 år.

- Vid återbetalning av brytet paket omräknas det du förbrukat till ordinarie pris och du förlorar rabatten.

- Teoripaket där böcker ingår räknas som förbrukat vid ett brytet paket även om du inte använt dem. Har du haft möjlighet att även gå på våra lärarledda teorilektioner samt haft möjlighet att göra teoritester räknas även detta som förbrukat.

- Alla betalningar görs antingen direkt på trafikskolan eller till trafikskolans bankgirokonto: 718-4906. Obs! Uppge namn och personnummer eller fakturanummer på den betalningen gäller.

- Alla skulder till oss skall vara betalda innan Ert förarprov annars förbehåller vi oss rätten att avboka förarprovet.

- Har du en skuld som inte reglerats trots betalningspåminnelse förbehåller vi oss rätten att avboka alla lektioner tills skulden är betald.

- Betalningspåminnelse skickas ut när ditt saldo är på minus.

- Ärendet skickas vidare till kronofogden efter 2 betalningspåminnelser om skulden inte regleras inom angiven tid.


Regler och villkor

Avbokningar


- Avbokning av körlektion ska ske senast kl. 13:00 vardagen före körlektion. Om det sker senare än kl 13:00, debiteras din lektion, såvida du inte kan uppvisa ett sjukintyg eller annat giltigt intyg, som är skäligt för utebliven körlektion.

- Sen avbokning skall ske till kontoret eller via telefon(svarare), glöm inte att uppge ditt namn eller personnummer.

- Sker avbokning av intensivkursen senare än 14 dagar före kursstart får du tillbaka erlagd summa minus 10% av kursens värde och eventuellt det du har förbrukat. Undantag gäller vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

- Trafikskolan förbehåller sig rätten att kunna avboka lektioner när t ex en trafiklärare blir sjuk eller en bil behövs vid en uppkörning, naturligtvis ska trafikskolan meddela eleven detta så tidigt som möjligt och om möjligt kunna erbjuda en ny tid.


Regler och villkor

Handledarkurs och Riskutbildning


- Anmälan är bindande men avbokning och ombokning kan ske fram till 5 dagar innan kursstart, vid senare avbokning är kursavgiften bindande. Vid sjukdom är kursavgiften ej bindande mot uppvisande av läkarintyg.

- Om anmälan är gjord senare än 5 dagar innan kursstart är kursavgiften bindande.

- Om du avbokar din riskutbildning/handledarkurs, så måste detta ske senast inom 5 dagar, om det sker senare debiteras kursen, såvida du inte kan uppvisa ett sjukintyg eller annat giltigt intyg, som är skäligt för utebliven riskutbildning/handledarkurs.

- Vi förbehåller oss rätten att avboka en kurs vid sjukdom eller annan orsak som gör att vi ej kan hålla kursen.