Ny trafikskola slår upp portarna i Malmö

Entré Trafikskola är en nystartad trafikskola i centrala Malmö som undervisar för B körkort i egen regi. Vi som öppnar trafikskolan har arbetat som trafiklärare i Malmö under många år. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet inom trafikskolebranschen! Vi brinner för vårt arbete och vi har genom åren lärt oss att en god relation till dig som ska ta nytt körkort är den viktigaste ingrediensen till ett bra samarbete.

Öppningsdatum under Maj månad

Trafikskolan öppnar den 9 Maj och vi har ett öppningserbjudande där du som elev kan spara 2 800 kr. Detta erbjudande gäller dock bara de 50 första eleverna. Vi har även ett sommarerbjudande till dig som är student, där du får 5% rabatt på våra priser.

Förhandsboka vårt paketerbjudande

Om du inte vill missa vårt öppningserbjudande så kan du redan nu göra en förhandsbokning. Du binder dig inte till någonting. Vi reserverar ett körpaket till dig, när trafikskolan öppnar kontaktar vi dig. Du bestämmer då själv hur du vill göra, om du t ex. vill börja med en testlektion eller att köra på ditt förbokade körpaket direkt.

Du kan endast göra en förhandsbokning till kontakt@entretrafikskola.se eftersom våra telefoner ej är bemannade föränn trafikskolan har öppnat. Glöm inte att skriva ner ditt namn och telefonnummer, så tar vi kontakt med er så fort som möjligt för att bekräfta förhandsbokningen.

För övrigt vill vi säga tack för ditt besök på vår hemsida, vi hoppas att vi även får glädjen att träffa dig personligen. Vi lovar att göra vårt bästa för att du ska få ditt körkort.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Entré trafikskola.