Alkolås i våra bilar

Vi kommer inom kort införskaffa alkolås i våra bilar och det beror främst på att vi på ett naturligt sätt vill lyfta fram problematiken kring alkohol och trafik, men det handlar även om din och andras säkerhet.

Enligt Trafikverket har ungefär 30 procent av de bilister som dör i trafiken alkohol i kroppen. Vid singelolyckor är siffran nära 50 procent.

Detta är tyvärr fakta: Ca 17.000 personer kör dagligen onyktra i trafiken här i Sverige. Det är faktiskt lika många som det finns taxibilar i hela landet så jämförelsen att räkna hur många taxibilar du ser på vägen till jobbet motsvarar hur många andra bilister som kör onyktra.

Nyhet!
Vi kommer inom kort gå över till ett nytt bokningssystem, vilket innebär för dig som elev att du kan göra alla dina teoritester online utan någon extra kostnad, både på engelska eller svenska.

Du som elev kommer även få ett eget konto att logga in på via vår hemsida, där får du tillgång till en mängd saker som tex. att se dina bokade tider, ett forum, praktiska övningsfilmer, hur långt du är i din utbildning, m.m Vi lägger även upp din utbildningsplan på ditt konto.

Allt detta beräknas vara klart under Januari/februari månad.

Under Januari/februari kommer vi även få in fler Audi A4 bilar till vårt förfogande