Ny hemsida

Vi har glädjen att presentera vår moderna hemsida. Den är responsiv som innebär att den anpassas till olika skärmar: dator, mobil samt surfplattor.

Läs mer

Trafikskolan erbjuder räntefri avbetalning

Vi kan nu erbjuda dig räntefri avbetalning. Det innebär att du kan betala för din körkortsutbildning räntefritt under en viss tid. Ett väldigt bra alternativ för dig som inte har möjlighet att betala stora summor på en gång.

Läs mer

Hur säker är bilen?

Vi är glada att vi valt Audi A4 då den står väldigt högt när det gäller säkerhet enligt en rapport från Folksam. Resultaten grundar sig på 115 000 bilkrockar som inträffat 1995 – 2010 med 32 500 personer som skadats. Läs gärna mer i deras pdfbroshyr

Läs mer

Slut öppningserbjudandet

Det har varit ett väldigt stort sug efter vårt öppningserbjudande som blev en succé, på 2 veckor fick de 50 första köpa vårt paketerbjudande och det gick snabbt.

Nu stoppar vi erbjudandet och de som inte hann med vårt öppningserbjudande kan vi med glädje berätta att vi har sänkt priset på vårt lilla paket sommaren ut.

Vår första teorilektion hålls på onsdag 25 Maj kl 17:00-19:00.

Hjärtligt välkomna

Alkolås i våra bilar

Vi kommer inom kort införskaffa alkolås i våra bilar och det beror främst på att vi på ett naturligt sätt vill lyfta fram problematiken kring alkohol och trafik, men det handlar även om din och andras säkerhet.

Läs mer

Entré Trafikskola har öppnat

Idag måndagen den 9 Maj har vi äntligen slagit upp portarna för allmänheten. Vi tackar alla som stött oss under tiden som gått. Ni som har förhandsbokat vårt paketerbjudande kan kontakta oss eller besöka oss på trafikskolan.

Vi har haft en stor efterfrågan på vårt öppningserbjudande som har blivit en succé, vi har paket kvar men dem börjar ta slut, så det är först till kvarn som gäller...

Hjärtligt välkomna till Entré Trafikskola

Ny prislista 1 oktober

Vi har nu glädjen att presentera vår nya prislista som gäller från och med den 1 Oktober 2011, den innehåller 3 nya paket, lilla - mellan och stora paketet.

Läs mer

Ny trafikskola slår upp portarna i Malmö

Entré Trafikskola är en nystartad trafikskola i centrala Malmö som undervisar för B körkort i egen regi. Vi som öppnar trafikskolan har arbetat som trafiklärare i Malmö under många år. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet inom trafikskolebranschen! Vi brinner för vårt arbete och vi har genom åren lärt oss att en god relation till dig som ska ta nytt körkort är den viktigaste ingrediensen till ett bra samarbete.

Läs mer

Entré Trafikskola söker trafiklärare

Vi behöver ytterligare förstärkning med ca 1-2 trafiklärare, är du nyutbildad trafiklärare som letar efter en trevlig arbetsplats med möjlighet att utvecklas så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Läs mer